Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate

Declarație de confidențialitate online!

Ce sunt datele personale?

Conform Regulamentului general privind protecția datelor, datele cu caracter personal sunt definite ca:

Orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”);  o persoană care poate fi identificată este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special printr-un identificator, cum ar fi numele, numărul de identificare, datele de localizare, identificatorul online sau una sau mai multe caracteristici specifice persoanei fizice;  identitatea fiziologică, genetică, mentală, intelectuală, economică, culturală sau socială a acelei persoane fizice; ”.

De ce Power Winch Bulgaria Ltd. colectează și stochează date cu caracter personal?

Baza normativă pentru colectarea datelor cu caracter personal este executarea unui contract în baza CPA

Power Winch Bulgaria Ltd., prin intermediul site-ului său web, oferă produse vizitatorilor site-ului.  În acest fel, Power Winch Bulgaria Ltd. face o ofertă unui potențial cumpărător, indicând condițiile în conformitate cu ZET, adică.  propunerea de a cumpăra un produs unui număr nedefinit de persoane.  Vizitatorii site-ului web care au ajuns la oferta / oferta noastră au dreptul să o accepte sau nu.  Dacă o acceptă, atunci s-a ajuns la un acord conform art.  14 din CPA: Contractul se consideră încheiat în momentul în care acceptarea ajunge la ofertant.  Datele dvs. personale sunt necesare pentru ca vânzătorul / comerciantul din persoana Power Winch Bulgaria Ltd. să își îndeplinească obligația legată de vânzare.  Datele personale primite sunt utilizate pentru corespondență, identificare și livrare a produselor cumpărate de client.  Garantăm că informațiile pe care le colectăm și le folosim sunt necesare numai în scopul îndeplinirii obligațiilor noastre contractuale față de dvs. și nu sunt destinate să intre în spațiul dvs. personal.

În scopul comunicării cu intențiile de publicitate și marketing, Power Winch Bulgaria Ltd. vă va solicita: suplimentar.

Cum utilizați datele mele personale?

Datele dvs. personale sunt utilizate pentru:

* Îndeplinirea obiectivelor din contractul de cumpărare a produsului selectat.

* Scopuri de publicitate și marketing, cu acordul special al dvs.

* Comunicare cu tine

* Îmbunătățirea serviciului etc.

Conform Legii privind protecția datelor cu caracter personal, putem utiliza datele dvs. numai din anumite motive și în cazul în care avem un temei legal pentru aceasta.  Iată motivele pentru care prelucrăm datele dvs.:

* Implementarea unui contract de fierbere a unui produs (conform CPA și ZET)

* Facem site-ul mai convenabil – Gestionați comenzile și solicitările dvs., autentificarea prin parolă și autentificare, memorând setările, finalizați comenzile rapid, ușor și convenabil, alegeți cea mai potrivită metodă de plată, puteți alege modalitățile de livrare și returnare.

* Pentru asistență personalizată – Testarea funcției, interacțiunea cu platformele de feedback și chestionarele, gestionarea paginilor de destinație, optimizarea traficului și analiza și cercetarea datelor.

* Luăm în considerare interesele și întrebările pentru a îmbunătăți comunicarea – Încercăm să fim cât mai apropiați de clienții noștri, prin comunicare prin telefon sau e-mail, inclusiv eliminarea problemelor.

* Încercăm să oferim cele mai bune pentru dvs. și să îmbunătățim în mod constant serviciul – Vă anunțăm orice modificare a prețurilor produselor noastre, rezolvând problemele care ar putea apărea de natură pur tehnică.

* Obiective de marketing (numai cu consimțământul dvs. explicit) – Dacă sunteți de acord, vă vom trimite e-mailuri și / sau mesaje despre produse noi sau promoții viitoare și actuale.

Vei transmite și distribui informațiile mele personale altor organizații sau persoane fizice?

Nu vom vinde datele dvs. către terți și nici nu le vom transfera în scopul obținerii vreunui beneficiu.  În același timp, totuși, Power Winch Bulgaria Ltd. poate transfera datele dvs. personale către subcontractanții noștri de servicii care au încheiat un contract cu noi.  Acestea sunt: ​​Companie de curierat DPD Curier , companie de contabilitate, cu care avem o relație contractuală în domeniul protecției datelor cu caracter personal ale clienților Power Winch Bulgaria Ltd. și fără de care este imposibil să primiți comanda dvs.  Toți terții care ar putea primi datele dvs. sunt obligați să vă păstreze datele în siguranță și să le utilizeze numai pentru a ne îndeplini obligațiile față de noi.  Atunci când nu vor mai avea nevoie de datele dvs. pentru a îndeplini aceste obligații, vor avea instrucțiuni detaliate pentru distrugerea lor în conformitate cu procedurile stabilite de Power Winch Bulgaria Ltd.

Destinatarii datelor dvs. pot fi, de asemenea, agenții guvernamentale, cărora le oferim în conformitate cu obligații legale specifice și clare.

Cum veți stoca și stoca datele mele personale pe care le colectați?

Power Winch Bulgaria Ltd. va procesa (colecta, stoca și utiliza) informațiile furnizate de dvs. într-un mod compatibil cu cerințele Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR) și LPPD.  Ne vom strădui să menținem informațiile corecte și actualizate.

Nu vom stoca informațiile despre dvs. mai mult decât este în mod rezonabil necesar pentru a îndeplini scopurile specifice pentru care au fost colectate și pentru care ați fost notificat aici.

Unele dintre perioadele de păstrare a informațiilor depind de obligațiile legale de a păstra documente și informații în anumite limite minime de timp.

Vom lua toate măsurile tehnice și organizaționale previzibile pentru a asigura protecția datelor dvs. împotriva accesului neautorizat.

Pot afla ce date cu caracter personal dețineți și prelucrați?

Power Winch Bulgaria Ltd., la cererea dvs., este obligat să răspundă la ce informații stocăm despre dvs. și cum sunt procesate.

În cazul în care avem datele dvs. personale, puteți solicita următoarele informații:

* Detaliile de contact ale organizației care procesează sau în numele cărora sunt prelucrate datele dumneavoastră.

* Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor.

* Scopurile prelucrării;

* Temeiul legal pentru prelucrare;

* Categorii relevante de date cu caracter personal care sunt prelucrate;

* Destinatari sau categorii de destinatari cărora le sunt sau li se vor dezvălui;

* Destinatari din țări terțe sau organizații internaționale în cazul în care există un transfer de date cu caracter personal către aceștia, precum și garanții că securitatea acestora va fi cel puțin la nivelul UE;

* Dacă prelucrarea se bazează pe interesele legitime ale Power Winch Bulgaria Ltd. sau ale unei terțe părți, informații despre aceste interese.

* Termenul preconizat pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal;

* Detalii despre drepturile dvs. de a solicita corectarea sau ștergerea datelor cu caracter personal sau de a restricționa prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și de a vă opune acestei prelucrări;

* Informații despre dreptul dvs. de a vă retrage consimțământul în orice moment;

* Detalii despre dreptul dumneavoastră de a face apel la o autoritate de supraveghere;

* Informații dacă furnizarea de date cu caracter personal este o cerință obligatorie sau contractuală sau o cerință necesară pentru încheierea unui contract, precum și dacă sunteți obligat să furnizați date cu caracter personal și posibilele consecințe ale incapacității de a furniza astfel de date.

* Sursa din care sunt colectate datele dvs. cu caracter personal, în cazurile în care nu sunt colectate direct de dvs.

* Toate detaliile și informațiile privind disponibilitatea luării de decizii automatizate, cum ar fi profilarea și orice informații semnificative despre logica relevantă a acestor operațiuni, precum și semnificația și consecințele preconizate ale acestei prelucrări.

Cum îmi accesez datele procesate?

Trebuie să completați o cerere de acces, pe care o puteți găsi și descărca de AICI

(ТУК СЛАГАШ СЛЕДВАЩИЯ ЛИНК КАТО ГО ПРЕВЕДА ) https://www.lebedka.bg/wp-content/uploads/2019/02/GDPR_FORM_02-PWB_NoCopy.pdf 

sau să trimiteți o cerere la datele de contact specificate ale Power Winch Bulgaria Ltd. sau contactați direct managerul companiei.  Vă rugăm să descărcați formularul și să îl completați, contactați-ne la +359 2/868 85 09 si la 0769959445 pentru a face o întâlnire cu responsabilul cu protecția datelor de la Power Winch Bulgaria Ltd.  Aduceți la fața locului personal și prezentați solicitarea dvs.

IMPORTANT !!!  Pentru a vă verifica identitatea, trebuie să vă identificați cu un document de identitate valabil – Cartea de identitate.

Locație:

Țara: Bulgaria

1700 Sofia, studenți, 100 str. Nikola Gabrovski

Telefon:

* +359 2/868 85 09 si 0769959445

El.  e-mail: [email protected]

Site-ul web: www.troliu.com

Persoana de contact: Denislav Dimitrov / Emil Tomov