POVESTE

Poveste - Troliu.com - Jeep Winch, Trolii de platforme, Trolii 4x4, Trolii camioaneMarca PowerWinch a fost fondată în anul 2001, ca primul producător polonez de trolii. Încă din anul 2001 noi avem o filosofie – să oferim clienților finali vinciuri de uz profesionale și de încredere, la prețuri accesibile. Iată de ce noi am conceput primul troliu pentru buget redus – PW36. Aceasta a fost prima întâlnire consumatorilor polonez cu un troliu de calitate la preț redus. După marele succes pe care l-am avut, noi am conceput produse de uz profesional destinate pieței de vinciuri (PW45, PW54, PW09, PW27).

Din 2007 PowerWinch a început să se dezvolte în mod dinamic și a devenit produsul cel mai frecvent ales pe piața din Polonia. Utilizarea de tehnologii inovatoare și produse de cea mai înaltă calitate în producție sunt garanția de o calitate de vârf, productivitate și fiabilitate, chiar și în cele mai extreme condiții. Toate vinciurile noastre sunt supuse unor teste permanente de teren și de laborator, care confirmă rezistența mare a materialelor.

Întotdeauna cătăm soluţii noi care să depășească nevoile consumatorilor de vinciuri. Cu o experienţă de 15 ani, noi suntem în stare de a oferi cea mai înaltă calitate a produselor noastre și de a da prioritate satisfacția clienților noștri.

Power Winch Bulgaria OOD a fost fondată în anul în anul 2015, ca o companie de familie. Datorită calității înalte a troliile comercializate de noi, a prețurilor de concurență și a prezența de service-uri pe teritoriul întregii țări – PowerWinch este marca pe care clienții au pus-o în topul produselor de pe piața Bulgară si Romania.

Echipa PowerWinch se mândrește cu încrederea pe care ne-au acordat-o șoferii de vehicule off-road, asistența rutieră, pompierii, poliția, armata, unitățile sanitare, companiile care asigură întreținerea rețelei de transfer de energie electrică și producătorii de autospeciale.

In anul 2019- 2020 PowerWinch este unua dintre cele mai dezvoltate mărci de trolii din Europa, dar obiectivele noastre sunt și mai mari – să creăm un brand global.  Din păcate, este imposibil să continuăm extinderea sub denumirea curentă PowerWinch.  Acest lucru se datorează problemelor pe care le-am avut în timpul înregistrării mărcilor comerciale în unele țări din întreaga lume.  Brandul nou ne va proteja proprietatea intelectuală și cei 18 ani de muncă în dezvoltarea modelelor noastre.  Așa că am decis să schimbăm brandul de troliile pe care le producem.  Schimbarea este un fel de siguranță în extinderea și dezvoltarea brandului global.

2020 a Început deja procesul de rebranding, în care POWERWINCH se schimbă și devine KANGAROOWINCH.

Toate specificațiile tehnice sunt păstrate, doar designul mărcii și al culorii se schimbă.Apara noi modele cu care se vor extinde

portofoliul de produse.

KANGAROOWINCH – NEW BRAND, SAME POWER !

Troliu este cadou pentru soțul meu! A ajuns bine ambalat, iar soțul meu a fost foarte fericit. Sunt foarte multumita de sfatul echipei Powerwinch! М-au sfătuit să cumpăr exact ceea ce va face treaba!

Leanca Ioana

Multumesc pentru produsul frumos! Acum sunt absolut calm!

Claudiu

Am cumpărat trolii pentru toate 4x4 din companie și suntem fericiți, le folosim deja!

Stoilova

La fel ca în descriere ! Sunt fericit! Ușor de instalat și de utilizat!perfect!!!

Dragos Stoica