PowerWinch

Marca PowerWinch a fost fondată în anul 2001, ca primul producător polonez de trolii. Încă din anul 2001 noi avem o filosofie – să oferim clienților finali vinciuri de uz profesionale și de încredere, la prețuri accesibile. Iată de ce noi am conceput primul troliu pentru buget redus – PW36. Aceasta a fost prima întâlnire consumatorilor polonez cu un troliu de calitate la preț redus. După marele succes pe care l-am avut, noi am conceput produse de uz profesional destinate pieței de vinciuri (PW45, PW54, PW09, PW27).

Filosofia noastră

Din 2007 PowerWinch a început să se dezvolte în mod dinamic și a devenit produsul cel mai frecvent ales pe piața din Polonia. Utilizarea de tehnologii inovatoare și produse de cea mai înaltă calitate în producție sunt garanția de o calitate de vârf, productivitate și fiabilitate, chiar și în cele mai extreme condiții.  Toate vinciurile noastre sunt supuse unor teste permanente de teren și de laborator, care confirmă rezistența mare a materialelor.

Întotdeauna cătăm soluţii noi care să depășească nevoile consumatorilor de trolii. Cu o experienţă de 15 ani, noi suntem în stare de a oferi cea mai înaltă calitate a produselor noastre și de a da prioritate satisfacția clienților noștri.

Echipa PowerWinch se mândrește cu încrederea pe care ne-au acordat-o șoferii de vehicule off-road, asistența rutieră, pompierii, poliția, armata, unitățile sanitare, companiile care asigură întreținerea rețelei de transfer de energie electrică și producătorii de autospeciale.

Obiectivele noastre

Folosind procese de fabricație avansate, materiale premium și un personal calificat și experimentat, PowerWinch este alegerea contemporană pentru calitate, fiabilitate și durabilitate.

În prezent noi am devenit producătorul de vârf de trolii hidraulice,electrice și accesorii. Oferim o gamă largă de produse de înaltă calitate la prețuri de concurență, care satisfac nevoile clienților noștri. Toate troliile PowerWinch trec un control riguros de calitate, în conformitate cu tehnologiile și standardele de siguranță. Aveți încredere în PowerWinch – nu veți regreta!

PowerWinch a intrat pe piața din Bulgaria si Romania la începutul anului 2015 și datorită calității înalte la prețuri optime, în scurt timp a ocupat unul din primele locuri pe piața. Power Winch Bulgaria EOOD a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2015, făcând parte din echipa PowerWinch, având ca scop producerea de trolii de înaltă calitate, accesibile pentru Europa de Est. Poate produsele PowerWinch au o garanție de 24 de luni și service-uri de întreținere în perioada de garanție pe teritoriul întregii țări.

LĂSĂM

CIFRELE SĂ VORBEASCĂ!

10000Trolii vândute
235Tipul de produse
15Omul echipă
0Clienți dezamăgiți
Evenimente importante

Scurt istoric al PowerWinch

Martie, 2015

PowerWinch a intrat în Bulgaria si Romania la începutul anului 2015 și a devenit o marcă cunoscută în Europa.

Martie, 2012

Evenimente importante din istoria PowerWinch – model PW12000. Bestseller în Polonia, un din produsele cel mai frecvent alese în Europa. Până în prezent noi am vândut câteva mii din aceste vinciuri!

Februarie, 2007

PowerWinch a început dezvoltarea sa rapidă și a devenit unul din produsele cel mai frecvent alese în Polonia.

Martie, 2002

PowerWinch a introdus noi modele profesionale de vinciuri – PW45, PW54, PW09, PW27.

Ianuarie, 2001

PowerWinch a fost fondată în anul 2001, ca primul producător polonez de vinciuri. Primul ”Nivel de intrare” de vinciuri are cel mai mic preț pe piață – PW36

Comentarii și feedback

Ce spun clienții noștri